Hirdetés

Az X-Men: Days of Future Past a First Class után 11 évvel játszódik

|

Ahogy közeledünk a forgatás kezdésének időpontjához, úgy derül ki egyre több dolog.

Hirdetés

Tudjuk, hogy a rendező, Bryan Singer visszahozza az eredeti szereplőket/karaktereket a korábbi X-Men filmekből és most úgy néz ki, kiderült, hogy a film mikor fog játszódni. A dátum pedig 1973, tehát egy évtizeddel a First Class eseményei után. Ez azt is jelenti, hogy a korábbi rendező, Matthew Vaughn ötletét nem fogják bemutatni, ami a JFK merénylet lett volna. Anna Paquin, Shawn Ashmore stb. karakterek valószínűleg csak akkor jelennek meg a filmben, amikor a jeleneteik kapcsolatban lesznek a jövővel. Egy casting felhívás azt mutatta, hogy a forgatási február közepétől legalább augusztusig tarthat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.