Hirdetés

AZ - Így néz ki az új Pennywise!

|

Az Entretainment Weekly-nek hála befutott egy újabb kép az AZ remake ikonikus főgonoszáról, az ezúttal Bill Skarsgård által megformált Pennywise-ról!

Hirdetés

Az IT (avagy AZ) remake eddigi életpályája legalább olyan félelmetes, mint maga a sztori. Volt itt már minden: a rendező jött és ment, leszerződtették Will Poulter-t a főszerepre, majd az egész projektet parkolópályára tették, sőt majdhogynem kukázták (az alapul szolgáló regény írója, Stephen King konkrétan halottnak bélyegezte), majd végül új rendező érkezett a fedélzetre s vele együtt egy új Pennywise is, Bill Skarsgard személyében.

Hirdetés

S ezzel a kezdeti horrorisztikus huzavona után végre egyenesbe jött az AZ remake, s megkezdődtek a komoly munkálatok. Összeállt a teljes színészgárda, elindult a forgatás. A rendezői székben Andrés Muschietti ül, főbb szerepekben: Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jeremy Ray Taylor és Bill Skarsgard mint Pennywise. Az ő (nem túl könnyű) feladata lesz átvenni a stafétát a legendás Tim Curry-től, aki anno az 1990-es tévéfilmes változatban zseniálisan formálta meg a gyilkos bohócot.

A Curry-féle Pennywise megjelenésében, ugyan egy átlagos bohócfigurának tűnt (színes ruha, piros krumpliorr, bojtok, meg minden), mégis volt valami hátborzongató és vérfagyasztó minden egyes pillantásában. A cikk írójának megannyi álmatlan éjszakát okozott, miután gyerekkorában egyszer véletlenül belefutott az egyik sokkolóbb jelenetbe az egyik tévécsatornán. Az új filmben Pennywise is teljesen új ábrázolásmódot kapott, s Entertainment Weekly-nek hála ezt most mi is meg tudjuk mutatni nektek! Íme:

A Bill Skarsgard-féle új Pennywise-nak teljesen más külsőt álmodtak meg a készítők, mint a korábbi, Tim Curry-féle bohócé. Szerény véleményem szerint ez az új Pennywise (bármennyire is próbálták sejtelmesen hátborzongatóra megalkotni) sokkal inkább nevetséges lett, mint ijesztő (talán a szoknya-szerű ruha, a haj, vagy a vézna alkat miatt... nem tudom). Persze erre a film és a színészi alakítás még bőven rácáfolhat. Reméljük, így is lesz! Ti mit szóltok az új Krajcáros bohóchoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.