Hirdetés

Azrael is látogatást tesz Gothamben

|

Hirdetés

Bár a közönségfilmekben eddig még nem debütált, a képregényekből és képregényes játékokból jól ismert lehet a rajongók számára Azrael a DC univerzumban. A St. Dumas Rend Bosszúangyala egyaránt volt ellensége és szövetségese Batmannek, sőt, a Knightfall, Knightquest és KnightsEnd történetek során ő öltötte magára a denevérgúnyát. A karakter április 25-én végre bemutatkozik a Gotham című sorozatban is. A St. Dumas Rendet még a szezon felénél megismertették velünk a készítők, majd húztak egy váratlant, és SPOILER Jim Gordonnal megölették Theo Galavant. A következő részek már elhintették annak lehetőségét, hogy ez a halál nem lesz tartós, és a gyanakvóknak igazuk is lesz, mivel a sorozatban Galavan lesz a St. Dumas Rend felszentelt harcosa. Tekintve, hogy milyen volt a viszony közte és Jim Gordon között, nem valószínű, hogy szövetségesként bukkan fel a tévéképernyőn. SPOILER VÉGE Az április 25-i rész hivatalos címe a Wrath of the Villains: Azrael lesz, azaz a Bűnözők Bosszúja: Azrael, a hivatalos, spoileres szinopszis pedig így szól (olvasni csak saját felelősségre!): „Gordon és Bruce kifaggatják Hugo Strange-t a Chimera projekttel kapcsolatban, mire Strange ráküldi a feltámasztott Galavant Gordonra. Mindeközben Nygma megpróbálja kideríteni, hogy ki is Strange Professzor valójában.” Tehát újabb névvel bővül a Gothamben szereplő rosszfiúk névsora, de minden bizonnyal Azrael már az utolsók egyike lesz ebben az évadban. A harmadik szezonra ti kiket látnátok szívesen a Gothamben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.