Hirdetés

Ázsiai származású lesz az új Hulk

|

Hirdetés

Júniusban jelentette be a Marvel Comics, hogy közkedvelt képregény karaiktereiket az All-New, All-Different Marvel címen rebootolják majd. Terveik szerint az új sztori a Secret Wars képregénysorozat befejezése után fog elkezdődni. A bejelentés óta megismerhettük a változáson átesett karakterek nagy részét. Kiderült, hogy Jane Foster veszi majd át Thor szerepét, Sólyomszem jócskán meg fog öregedni és Marvel Kapitány pedig csatlakozni fog a Bosszúállókhoz. A tervezett 55-60 új cím közül már fény derült néhányra, de még mindig sok karakter sorsa kérdéses. Az Entertainment Weekly a napokban leplezte le, hogy az új Hulk az ázsiai-amerikai származású, eredetileg a Bosszúállók sidekickjeként megismert Amadeus Cho lesz majd. Az új zöld óriás a Totally Awesome Hulk első számában fog majd debütálni valamikor december környékén. Cho egy jó ideje állandó szereplője volt a Hulk képregényeknek és nagyban hasonlít Bruce Banner karakterére is. Az új Hulk egyébként az első ázsiai-amerikai származású főszereplő lesz majd a Marvel gondozásában készült képregények közül. Így nyilatkozott döntésével kapcsolatban Axel Alonso, a Marvel főszerkesztője:

Amikor egy időre visszavonultunk és azon gondolkoztunk hogyan gondolhatnánk újra a régen futó sztorikat és mit kezdenénk velük, mint Hulk történetének egykori szerkesztője belegondoltam, hogy Bruce Banner milyen régóta hordozza ezt a terhet a hátán. Továbbgondoltam a dolgot, hogy milyen lenne ha más kapná meg ezt a terhet. Egyből Amadeus karakterére gondoltam. Egy vézna srác, akinek mindene megvan arra,hogy cool legyen, kivéve a fizikai megjelenése, másrészt pedig teljesen más Bannerhez viszonyítva, mármint intellektuálisan teljesen olyan, mint Bruce, de mégis teljesen más, hiszen csak egy tinédzser, aki még nem élt annyit. Bannerre felnőttként nehezedett ez a teher. Tehát teljesen más oldalról tudjuk bemutatni a nehézségeit ennek az erőnek.
Greg Pak csak nem egy évtizede álmodta meg Amadeus karakterét, ugyanis először az Amazing Fantasy 2006 januárjában láthattuk először. De már láthattuk animációs filmekben is, mint például az Ultimate Spider-Man vagy az Avengers Confidental: Black Widow and Punisher-ben. Amikor arról kérdezték, hogy milyen új történetet készülnek elmesélni Greg Pak így válaszolt:
Három szálon futó történettel készülünk: A fő történetszál egy nagy szörnyvadászat körül bonyolódik majd. Aztán ott lesz még Banner rejtélye is, hogy hová tűnt és mi történik vele. Utoljára pedig, de nem utolsó sorban egy érzelmi szállal is rendelkezik majd a történet. Egy igazi, őszinte történetszál is lesz, amelyben Cho valódi dolgokkal küzd meg. A karakter érzelmei mellett az ambícióit is megismerjük, ugyanis a világ legjobb Hulkjává akar válni. Ezek mellett természetesen találkozhatunk színes egyéniséggel rendelkező mellékszereplőkkel is akik különböző módokon teszik majd próbára karakterünket.
Azt még egyelőre nem tudni, hogy ez a változás kihatással lesz-e a filmes univerzumra is. A jelenlegi Hulk, Mark Ruffalo szerződése a végéhez közeleg a harmadik fázis befejeztével. A fázis utolsó filmje az Avengers: Infinity War második része lesz, amely 2019-ben érkezik majd a mozikba. Így 4 évnyi idő jut az Amadeus Cho főszereplésével készülő képregények történetének kitalálásra, tehát megvan a valószínűsége, hogy más Hulkot kaphatunk a későbbiekben, remélhetőleg nem így fog történni. Amíg arra várakozunk, hogy kiderüljön Cho hatással lesz-e a filmes univerzumra, addig nézzétek meg az ázsiai-amerikai származású karakterről kiadott első képeket:
NEdwxt0TqSiRhd_1_1
NEdwxt0TqSiRhd_1_2
NEdwxt0TqSiRhd_1_3
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.