Hirdetés

B-13 - A bűnös negyed remake várható!

|

2004-ben kaptuk kézhez Pierre Morel francia akciófilmjét, a B13-at, aminek a producere Luc Besson volt és rendes iparosmunkának, élvezhető matériának számított.

Hirdetés

Ennek ellenére Luc Besson úgy gondolta, hogy érdemes lenne újragondolni a dolgot és újra elővette a B13 forgatókönyvét, majd áthívta magához Robert Mark Kamen-t és átpofozták a szöveget. A történet lényegében ugyanaz lesz, mint az eredetiben, csak ezúttal nem Párizsban járunk, hanem Chicago-ban és a főszereplő Paul Walker lesz. Érdekes momentum, hogy a 2004-es filmben is főszereplőként jelen levő David Belle ismét lehetőséget kap Besson-tól, a rendező kikötötte, hogy csakis ő kaphatja meg a rá szabott karaktert. Besson csak producerként lesz jelen a projektben, rendező még kerestetik az élére, azonban sokan már arról pletykálnak, hogy Olivier Megaton (A szállító 3, Colombiana) lehet a befutó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.