Hirdetés

Bacon és Bacon

|

Kevin Bacon született mázlista. Mármint, Kevin Bacon szerint. A színész azért mondja ezt magáról, mert neki sikerül két lovat megülnie: egyszerre színész-szupersztár és sikeres zenész.

Hirdetés

Bacon, akit az X-Men – Az elsők (X-Men: First Class, hazai bemutató: június 02) gonoszaként láthatunk viszont a mozivásznon, 1995-ben bátyjával, Michaellel alapította meg a The Bacon Brotherst, és azóta is sikeres zenész. A klasszikus rockot és rhythm and bluest játszó együttes folyamatosan koncertezik: a havi három-négy este még a zsúfoltabb, forgatással telő időszakokba is belefér. És Kevin Bacon reméli, ő és (civilben mozi- és tévéfilmek zenéjének komponálásával foglalkozó) testvére még nagyon sokáig folytathatja így. – Ha zenélek, dalokat írok vagy énekelek, az nagyon személyes ügy, hiszen jelmez nélkül vagyok – nyilatkozta nemrég a színész. – Nincs előre kitalált figurám, a saját szövegemet mondom, és a hangszert sem a kellékesek adják. És ott a közönség egész közel. Látom, hogy mit szólnak ahhoz, amit épp csinálok. A színészet viszont az első nagy szerelmem. És abból élek. /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.