Hirdetés

Bad Boys 3 - A szupercsapat írója készítheti el

|

Hirdetés

A Bad Boys 3 továbbra is életben van, mindazonáltal Martin Lawrence tavalyi nyilatkozata óta - miszerint továbbra is érdekelt a folytatásban és David Guggenheim (Védhetetlen, Elárulva) dolgozik a forgatókönyvön - nem hallhattunk a projektről. Most a Deadline megtudta, hogy ki készítheti el a harmadik részt Michael Bay helyett. A Szupercsapat íróját és a Fehár Pokol rendezőjét, Joe Carnahant beszélik a Bad Boys 3 élére, aki egyúttal a szkriptet is kezelésbe veheti. Noha hivatalos megerősítés még nem érkezett Carnahan kapcsán, Jerry Bruckheimer producerként támogatja a projektet és Lawrence mellett Will Smith is szeretne visszatérni "rosszfiúskodni", amit a Suicide Squad forgatása után akár be is tudna vállalni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.