Hirdetés

Bad Boys 3 - Martin Lawrence beszámol

|

Minden rajongónak, aki tűkön ülve várja már a harmadik Bad Boys filmet érdemes ide figyelnie, ugyanis Martin Lawrence megnyugtatásunkra fontos részleteket osztott meg .

Hirdetés

"Készítik a forgatókönyvet a megbeszéltek szerint. Arra várunk, hogy összejöjjön. Jerry Bruckheimer (a producer) felkeresett, mikor forgattuk a Haláli temetést, én pedig megkérdeztem tőle: mit gondolsz? meg tudjuk csinálni megint? - ő pedig azt válaszolta: Ó, egészen biztosan! Szóval azt hiszem, várunk, amíg nem kapjuk meg újra Michael Bay-t (a rendező) a fedélzetre, hogy lerendezze harmadszorra is. Ha ismét együtt lesz az egész csapat, az lesz a legjobb világ." Lawrence ezek mellett kitért arra is, hogy Miami-ban forgatnának újra, de többet nem sikerült kihúzni belőle. Michael Bay pedig a Transformers 3 után bőven ráér rendezni, ráadásul 2012-re van datálva a projekt. Mi lesz hát, kedves Bay úr?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.