Hirdetés

Hivatalos: elkészül a Bad Boys 3!

|

Vége a találgatásnak, immáron hivatalos, hogy megvalósul az új Bad Boys film és természetesen az eredeti főszereplőkkel.

Hirdetés

Biztató jel volt, mikor hosszú huzavona után a Sony Pictures visszarakta a premiernaptárjába a következő Bad Boys filmet, viszont ezt már idén májusban megtette, azóta pedig nem érkezett róla hír, hogy a projektet addig támogató Will Smith és Martin Lawrence visszatérnek-e a már jól ismert szerepeikben, azaz Marcus Burnett és Mike Lowrey nyomozókként. 

Hirdetés

Most viszont Will Smith feltöltött egy örömteli videót az Instragramjára, amiben hatalmas lelkesedéssel - és körülbelül ötszázszor megemlítve, hogy ez már hivatalos - elmondta, hogy elkészül a Bad Boys For Life és természetesen Martin Lawrence-szel együtt, aki szintén ott vigyorog a felvételen: 

A rendezői székben az Adil El Arbi és Bilall Fallah (Fekete, Fehér hó) páros foglal helyet. A premier 2020. január 17-én lesz Amerikában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.