Hirdetés

A Bad Boys 3 rendezője megmagyarázta a csúsztatások okát

|

Joe Carnahan rendező rávilágított arra, hogy miért tolták el a Bad Boys 3 bemutatóját.

Hirdetés

Ha aggódtál azt látva, hogy a Bad Boys 3 premier dátumát folyamatosan hátrébb tologatják, akkor most egy kicsit megnyugodhatsz. A Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével készülő akcióvígjáték eredetileg 2017. februárjára volt kitűzve, amit először június 2.-ra, majd 2018. január 12.-re toltak. Meglehetősen látványos csúsztatások, így nem meglepő, ha az ember azon kezd el gondolkozni, nincs-e valami baj a színfalak mögött?

Hirdetés

Joe Carnahan író és rendező szerint, aki jelenleg a Frank Grillo vezette Wheelman-en dolgozik, a Bad Boys 3, vagy hivatalos címén Bad Boys for Life, továbbra is teljes gőzzel halad előre. Egy interjú során Carnahan elárulta, hogy a premier eltolásának csupán az időbeosztások egyeztetése az oka. Ezen kívül biztosra akarnak menni, hogy a forgatókönyv is hibátlan, mielőtt bármi másba belekezdenének.

"Még nem volt alkalmunk arra, hogy mind összegyűljünk egy szobában és átnézzük az egészet. Én abban hiszek, hogy már a forgatókönyv szintjén kell addig dolgozni, amíg nincs valami a kezedben, amiről tudod, hogy működni fog. Valami amivel mindenki boldog, a színészek, a rendező és a stúdió is."

Szerencsére úgy fest, hogy a szkripttel minden oké, hiszen Carnahan azt is elmondta, hogy szerinte ezé a legjobb forgatókönyv a három Bad Boys közül. Talán túlzásnak tűnik a magabiztossága, de Michael Bay előző két filmjét is inkább a látvány és a karakterek miatt szerettük, mintsem a történetéért. Az új rendező még valamiben megnyugtatott minket, ami miatt biztosan sokan aggódtak. A harmadik film nem fog a manapság divatos folytatás/remake kategóriába esni, ahol a régi színészek átadják a stafétát egy új generációnak, hogy a franchise továbbra is életben tudjon maradni.

"Csak egy Will Smith van és csak egy Martin Lawrence. Ezeket a srácokat nem lehet pótolni, és én sem vállaltam volna el, ha nem Will és Martin lennének benne. Róluk szól ez a franchise."

Carnahan továbbá azt is hozzátette, hogy nem szeretne a múlt rabja maradni és rubrikákat beikszelni egy listán, hanem új dolgokat is ki szeretne próbálni. Ez mind remekül hangzik, és imádkozunk érte, hogy 2018. januárjában igaznak is bizonyuljon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.