Hirdetés

Bad Boys 3 - Will Smith nem tér vissza?

|

Hirdetés

Bár a Sony már egy ideje utalgatott egy esetleges folytatásra, de a múlt héten közzé tett hivatalos premierdátumok között mindenki megdöbbenve olvashatta, hogy nem csak a Bad Boys 3, de egyből a 4. rész is érkezik "hamarosan". A stúdió ki is adott egy közleményt, melyben megerősítette, hogy 2017-ben és 2019-ben számíthatunk a zsarupáros új kalandjaira, melyekről még semmit nem tudunk, azt se, hogy vajon Will Smith visszatér-e főszereplőként. Annyi derült ki idáig, hogy valamilyen szinten biztos résztvevője lesz a filmnek, de hogy ez szerepet, vagy produceri munkát jelent, nem tudjuk pontosan. Mindenesetre a rajongók nagyon csalódottak lennének, ha nem főszereplőként láthatnák viszont. Már 20 éve annak, hogy Michael Bay elkészítette ezt a vad, akciódús mozit, melyet 19 millió dollárból hozott össze. Fura ezt leírni, hogy volt idő, mikor Bay tudott kevés pénzből jó akciófilmet rendezni. A siker sem maradt el, 141 milliót szedett össze világszinten, így várható volt, hogy valamikor jön majd a folytatás. 10 évvel később meg is érkezett, melyet már 130 millióból sikerült leforgatnia, ami többnyire a látványos, néhol már hihetetlen akciókon érződik. Nem is lett akkora siker kritikailag, ám így is összehozott 270 milliót, mely után a rajongók joggal bízhattak egy következő kalandban. Sokáig úgy tűnt, nem lesz harmadik rész, de szerencsére nem így lett, és hamarosan tényleg elkészül. Viszont nem tudni, vajon Michael Bay is visszatérne-e, mint rendező. Következő projektje, a 13 Hours 2016 januárjában érkezik, míg ezután ismét a robotoké lesz a főszerep, ugyanis megint elvállalt egy Transformers filmet, szám szerint az 5.-et, mely szintén 2017-re esedékes, így kevés az esély, hogy a kamera mögé üljön a Bad Boys 3 vagy 4-nél. Fel kell tennünk a kérdést: Michael Bay és Will Smith nélkül nevezhető lenne-e Bad Boys 3-nak a Bad Boys 3? Ugyan annak az esélye, hogy Smith ne tűnjön fel a vásznon ismét, elég kicsi, még Martin Lawrence is nagyon örülne neki, ha visszatérne, de bejelentés még nem történt, csupán Joe Carnahan neve bukkant fel egy szóbeszéd erejéig. Vajon a Sony tud(na) találni egy másik rendezőt, aki tud annyi energiát fecskendezni ebbe a szériába, mint az előző részekbe Bay? Hamarosan kiderül. A Bad Boys 3 2017. február 17-én érkezik a mozikba. Ti várjátok a filmet? Eltudnátok képzelni Will Smith vagy  nélkül a szériát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.