Hirdetés

Érkezik a Bad Boys női spin-off sorozata

|

Amíg a következő Bad Boys film jővője igencsak kétséges, addig sorozatos fronton hamarosan lesz mit nézniük a rajongóknak.

Hirdetés

Az L.A.'s Finest címet viselő Bad Boys spin-off sorozat első 10 epizódját már be is rendelte a Charter Communications. A Gabrielle Union (Being Mary Jane) és Jessica Alba (A mestergyilkos: Feltámadás) főszereplésével készülő sorozat a Spectrum csatornán fog majd bemutatkozni.

Hirdetés

A sorozat Syd Burnettet (Union) követi nyomon, akit utoljára Miamiban láthattunk, amint leleplezett egy drogkartellt. Syd szeretne elmenekülni komplikált életétől ezért Los Angelesbe költözik, hogy ott folytassa nyomozói karrierjét. Az LAPD-nél új társat kap Nancy McKenna (Alba) személyében, aki amellett, hogy egy dolgozó anyuka, szintén megvan a maga problémás múltja. A két nő között nincs mindig egyetértés, de megtalálják a közös hangot, ha Los Angeles legkeményebb bűnözőit kell elkapniuk ebben a karakterorientált drámában.

További szerepekben láthatjuk még Ernie Hudson-t, mint Joseph Burnett, Zack Gilford-ot, mint Ben Walker, Duane Martin-t, mint Ben Baines és Ryan McPartlin-t Patrick McKenna szerepében.

Az L.A.'s Finest valamikor 2019 folyamán fog bemutatkozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.