Hirdetés

Bajban lehet az Agent Carter harmadik szezonja

|

Hirdetés

Az ABC-n futó Agent Carter ha nem is vívott ki magának olyan dicshimnuszokat, mint tette azt a Netflixes Daredevil, vagy a Jessica Jones, azért a visszhang kellően pozitív volt, a rajongók (főként az Amerika kapitány világának rajongói) megtalálhatták benne számításaikat. Egy szolid, klassz széria igazi mély- és csúcspontok nélkül, mely egy eszes, szimpatikus, kemény kezű női karaktert vonultatott fel főszereplőül. Nos, a sorozat rajongói most szoríthatnak kedvenc ügynökük sorsáért, ugyanis veszélybe került a harmadik szezon léte.

2E4FQkI
Az Agent Carter eddig sem állt túl jó lábakon a nézettségi mutatókat tekintve, de valahogy kihúzta magát, azonban a napokban Hayley Atwell aláírt ugyanannál a csatornánál egy másik sorozathoz. Ez kettőt jelenthet. Az egyik, hogy mindkettő szériában párhuzamosan fog szerepelni (nem képtelenség), a másik, hogy ha nagyon gyorsan nem szedi magát össze Carter ügynök, akkor áshatja magát, előbb vagy utóbb a nagy kaszás áldozata lesz. Nagy kár lenne érte, bár nyilván egy Daredevil harmadik szezon, vagy Jessica Jones második évad lefújása inkább okozna krokodilkönnyeket. Atwell az ABC új drámájának, a Conviction-nak a pilotjához írt alá, melyben egy ex-elnök lányát fogja megszemélyesíteni, akit belezsarolnak abba, hogy elvállalja egy los angelesi ítélőbizottság vezetését. Ügyvédes, bíróságos, bűnügyes, védőbeszédes sorozatra számíthatunk tehát, amiből biztosra veszem, hogy már így is van jó néhány. Szóval maradjunk csak inkább Carternél.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.