Hirdetés

Bajok A csodálatos Pókember 3 körül

|

Úgy néz ki, hogy a Falmászó hálójába nem kevés légy került, legalábbis az egyik forgatókönyvíró szerint.

Hirdetés

Roberto Orci szerint a Sony-nak gőze nincs arról, hogy mit akar a Hálószövővel. Tavaly októberben még a második részt is jegyző állandó szerzőtársával, Alex Kurtzmannal írtak alá a harmadik részhez Jeff Pinkerrel együtt, majd áprilisban jött az első gyanús hír, miszerint a páros útjai elválnak, júniusban pedig a Sony a harmadik rész bemutatóját 2016 júniusáról eltolta 2017-re. "Nem tudom, mik a terveik a franchise-al. Nem akarok semmit se mondani, de ki kell találnunk, hogy pontosan mit terveznek a széria minden egyes filmjével. Annyit olvasok a témában, amennyi emberileg csak lehetséges. Szeretik A Sinister Six-et, a Venom film ötletét, de hogy ezek összeálljanak egységes egésszé, az a mi feladatunk." 

 

Update: Közben Orci hivatalosan is ott hagyta a filmet.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.