Hirdetés

Banshee 4. évad - Elég badass a teljes trailer

|

Hirdetés

Végre kijött a teljes előzetese is a jövőre induló utolsó Banshee évadnak, és ahogy várható volt, szemlátomást ez sem lesz erőszakmentes. Amennyire ki lehet venni belőle, a harmadik szezon lezáratlan ügyeivel folytatják a történetet. Bunkernek le kell számolnia náci múltjának problémáival, míg Hoodék Job-ot próbálják majd visszaszerezni, mindeközben Proctor még mindig kegyetlen arccal játssza a kis játékait - szintúgy hűséges ölebe, Burton, és Carrie egy csinos lángszóróval a kezében mutatja meg a trailer nézőinek, hogy mekkora badass is ő valójában. Néhány hölgyeménnyel bővül az új évad, többek között az Eliza Dushku (Buffy, a vámpírok réme) által alakított Veronica Dawsonnal, aki egy szexi és profi FBI ügynököt fog alakítani, és Lucas Hoodék oldalára áll. Aztán ott van Nina Cruz személye, akit Ana Ayora (Marley meg én) fog eljátszani. Ő Proctor beépített ügynöke lesz a banshee-i rendőrkapitányságon. És végül, de nem utolsó sorban kapunk egy Maggie nevű karaktert (Casey LaBow - Alkonyat: Hajnalhasadás 1-2.). Ő a helyi Árja Testvériség vezetőjének, azaz Bunker testvérének felesége lesz, aki jobb életet próbál teremteni maga és fia számára. https://www.youtube.com/watch?v=UbEOAbr5R90 2016-ban búcsúzik a sorozat, és reméljük, hogy ez az előzetes egy méltó finálé képkockáit mutatta meg.    

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.