Hirdetés

Banshee 4. évad - Kijött az első teaser

|

Hirdetés

Jövőre rúgja az utolsóját a Cinemax egyik legsikeresebb sorozata, az erősen korhatáros Banshee, melynek záró 4. évada most kapott egy kis teasert. Aki eddig is jártas volt a szériában, és tisztában van a harmadik szezon fejleményeivel, az pontosan tudja, hogy az alkotók valószínűleg a csúcson hagyják abba a sorozatot. Ezért is sokkolta kellemetlen értelemben a rajongókat a hír, miszerint 2016-ban láthatjuk majd utoljára tévéképernyőn a Banshee-t. A kedvcsináló videó sokat nem árul még el az eseményekből, inkább csak a főbb szereplők gyors felsorolására törekedtek, illetve megviselt arcuk kihangsúlyozása, ami nem is annyira meglepő, ha felidézzük, hogy miket éltek át egy évaddal ezelőtt. A fanok bánatát fokozza továbbá, hogy a szokásos 10 epizódot lecsökkentették 8-ra, és a forgatási helyszín elköltöztetése is okozhat még változásokat. https://www.youtube.com/watch?v=olJb_wYewfE A negyedik évad történetéről sok konkrétumot nem árultak el még a készítők (Adam Targum és Greg Yaitanes), csak annyit mondtak, hogy úgy érzik, megtalálták az egyensúlyt az akció, karakterek és sztori hármasában, és nem kell attól tartani, hogy a finálé bármelyikből is hiányt fog szenvedni. Szerintünk ebben eddig sem ejtettek hibákat, és reményeink szerint eztán sem fognak. Jövő januárban majd meglátjuk.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.