Hirdetés

Amy Schumer lesz Barbie?

|

A Fox híres színésznőt szemelt ki az élőszereplős Barbie filmjük élére.

Hirdetés

A sok élőszereplős Disney mese mellett kapunk egy Barbie adaptációt is, amiról eddig nem sokat árult el a gyártó Fox, csak annyit, hogy a Juno írója, Diablo Cody készítette volna a forgatókönyvet, de végül távozott és a helyét Hilary Winston (eddig főleg komédia sorozatokat írt) vette át.

Hirdetés

A főszerepre nem kisebb hírességet szeretnének megnyerni maguknak, mint Amy Schumer. A karaktere egy nap rádöbben, hogy különcsége miatt egyáltalán nem illik bele a Barbie univerzum tökéletes világába és belép a mi valóságunkba, ahol rádöbben, hogy egyénisége a valódi ereje. A stúdió pozitív üzenetű filmet szeretne elkészíteni és Schumer miatt egészen biztosan a figyelem középpontjába kerültek.

Mivel a Barbie családi komédiának készül, Schumer kicsit kénytelen lesz visszafogni magát, de nem kell aggódni így is lesznek benne kemény élcelődések, hisz amennyibben aláír, nagy valószínűséggel a testvérével közösen át fogják írni a forgatókönyvet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.