Hirdetés

Barely Lethal trailer - Samuel L. Jackson ismét ügynökösködik

|

Hirdetés

A félszeművel bizonyító Hailee Steinfeld ezúttal Samuel L. Jackson kezei alatt válik ügynökké, azonban ő is normális életre vágyik, ezért mikor lehetősége adódik rá, megrendezi a halálát és beiratkozik egy gimnáziumba. Természetesen a múlt itt is utoléri és a suli se olyan egyszerű, mint gondolta. A Barely Lethal rendezését Kyle Newman (Fanboys - A rajongók háborúja) látta el az újonc John DArco forgatókönyvéből dolgozva és a fenti színészeken kívül még Jessica Alba és Jamie King nevét vésték fel a stáblistára. Egyelőre dátummal nem rendelkezik a projekt, de valószínűleg nem fognak finomkodni benne, ugyanis R-besorolást kapott. Íme a trailer: https://www.youtube.com/watch?v=q7ouIYV2HJU

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.