Hirdetés

Bármelyik Marvel karakter kaphat spin-off sorozatot a Netflixnél

|

Hirdetés

Az elmúlt napokban a Netflix berendelte a Jessica Jones 2. évadát, ráadásul az is kiderül, hogy egy önálló Megtorló sorozat fejlesztését is komolyan fontolóra vették. A karakterrel a márciusban érkező Daredevil folytatásában találkozhatunk majd először, Jon Bernthal alakításában. Ted Sarandos, a streaming szolgáltató tartalmakért felelő vezetője egy friss interjúban a sorozatok elkészítésének időigényességéről beszélt:

Jelenleg úgy készítjük őket, mintha nagy költségvetésű filmek lennének, ezért a forgatás és az utómunka is hosszú időbe telik. Abban az esetben, ha valamelyik karakter feltűnik egy másik sorozatában, akkor még nehezebb összehozni a produkciót. Ezért nem szeretnénk egynél vagy kettőnél többel foglalkozni egy évben.
Az utolsó mondat különösen érdekes, hiszen kezdetben csupán egy-egy sorozatot akartak fejleszteni évente, amíg el nem jutottak volna a The Defenders (A Védelmezők) szériáig. Ehhez képest a Daredevil és a Jessica Jones is 2015-ben érkeztek, idén pedig szintén kettő van kilátásba. 2017-ben az Iron Fist is megérkezik és talán a Jessica Jones 2. évadát is ekkor kapjuk majd. Sarandos így folytatta:
Az igazán komplex a The Defenders lesz majd. Nagyban fogja befolyásolni, hogy mikor kerülnek bemutatásra más sorozatok 2. és 3. évadai.
Ráadásul tovább bonyolódhat a helyzet, ha a Netflix további karakterek előtt is megnyitja az utat. Sarandos szerint pedig ez egyáltalán nincs kizárva:
Bármelyik karakter, akivel találkoztunk esélyes rá... ez mindig egy lehetőség. Sőt az univerzum többi karaktere is spinoffot kaphat.
Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy végül mely karakterek lehetnek érdemesek arra, hogy saját sorozatot kapjanak. Ti kinek látnátok legszívesebben a történetét a Netflixen?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.