Hirdetés

Barry Allen és Michael Keaton Batmane vállvetve harcol a Flash-film hivatalos vázlatképén

|

A skarlát gyorshajtó természetesen jelmezcserében is részesül.

Hirdetés

A DC Entertainment elkövetkező éveinek portékáit felvonultató DC FanDome-on az alkotókkal, pontosabban Andy és Barbara Muschiettivel, Christina Hodson forgatókönyvíróval és a címszerepet megformáló Ezra Millerrel nézhettünk végig egy rövid áttekintést azzal kapcsolatban, hogy nagyjából mire is számíthatunk a Warner/DC Flash-filmjétől.

Hirdetés

A beszélgetés során ismét megerősítést nyert, hogy az 1989-es Batmanben és az 1992-es Batman visszatérben játszó Michael Keaton mellékszereplőként, de jelentősebb szerepben tér vissza minden idők legismertebb köpenyes igazságosztójaként, ami azért fordulhat elő, mert a feldolgozás a 2001-es Flashpoint képregényt veszi alapul, még ha valamilyen módon el is fog térni tőle. Ez a történetszál egy meglehetősen sötét alternatív idősíkon játszódik, amit maga Flash hozott létre. Mindazonáltal Barry Allen nem csak Batmanekkel találkozik majd a multiverzum feltérképezése során, erősítette meg a film rendezői teendőit magára vállaló Andy Muschietti.

Emellett két vázlatképet is bemutattak a panel folyamán: az egyiken a címszereplő újabb, Az Igazság Ligájában látott változatnál sokkal organikusabb jelmezét nézhetjük meg (amit nem mellékesen Bruce Wayne készített a számára), a másikon pedig amint a skarlát gyorshajtó vállvetve harcol Michael Keaton Batmanével, aki ezek szerint valóban magára ölti a denevérjelmezt is, amikor 30 év után ismét eljátssza ikonikus szerepét. Fantasztikus! 

Az Ezra Miller főszereplésével készülő Flash-filmnek már premierdátuma is van: a tervek szerint 2022. július 1-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.