Hirdetés

Barry megtartja optimizmusát a The Flash 3. évadában

|

A Barry Allent alakító Grant Gustin elárulta, hogy bármivel is kell szembe néznie Flashnek a 3. évadban, karaktere optimista marad.

Hirdetés

A The Flash - A villám második szezonja során Barryt nem kímélte az élet: Zoom folyton előtte járt egy lépéssel, akaratán kívül megölette az Earth-2-es Joe Westet, majdnem ő maga is meghalt, miközben próbálta visszaszerezni a sebességét és az apját a szeme láttára ölték meg. Ennek ellenére Grant Gustin állítja, hogy Barry Allen a 3. évadban sem hagyja maga mögött optimizmusát.

Hirdetés

"Nem törünk össze. Sziklaszilárd leszek. Nem tudom még, hogy mi fog történni a 3. évadban, hogyan fogják megírni, milyen irányba fogunk menni, de [Greg] Berlanti, [Andrew] Kreisberg és Geoff [Johns], igazából nem tudom, hogy mennyi köze van még hozzá Geoffnak, de ezek a srácok mindenkinél jobban ismerik Flasht, és tudják, hogy optimistának kell lennie."

The Flash vs Zoom
The Flash vs Zoom

"Fiatalon elveszítette az anyukáját, előtte történt az egész, azután visszautazott az időben és újra átélte... megfogja találni a módját, hogy ezzel is megbirkózzon. Nem fogja hagyni, hogy tönkretegye. Persze nehéz lesz ebből kikecmeregni, de megmarad az optimista Barrynek."

Ami a közelgő szezon finálét illeti, a színész így nyilatkozott: "Nem nagyon lehet mit mondani. Szó szerint ott folytatjuk, ahol az előző epizód abba marad, szóval egyszerűen csak... nincsenek szavak."

A The Flash 2. évadának befejező epizódja 2016. május 24-én kerül adásba a The CW műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.