Hirdetés

Bastille Day Előzetes - Idris Elba összefog Észak Királyával

|

Hirdetés

Megérkezett A fekete ruhás nő rendezőjének, James Watkins akcióthrillerének az első előzetese, amelyben Idris Elba egy kőkemény ügynököt alakít. A forgatókönyvet Andrew Baldwin írta, a film elkészítése pedig már régóta esedékes, korábban az Elrabolva direktorát, Pierre Morelt szánták a rendezői székbe. Azonban a trailer alapján úgy tűnik megérte várni és összehozni az Idris Elba - Richard Madden duót, akik között már most remekül működik a kémia. Utóbbit a Trónok harca Robb Starkjaként ismerhetik leginkább a nézők. A film Párizsban játszódik, ám a két brit színész amerikai polgárokat alakítanak. Elba egy CIA ügynököt, Madden pedig egy profi zsebtolvajt, akit miután letartóztatnak kiderül, hogy csupán egy apró darabkája egy sokkal nagyobb összeesküvésnek. A Bastille Day 2016. április 22-én érkezik a mozikba. Íme az előzetes: https://www.youtube.com/watch?time_continue=114&v=U5R0bI8EJCQ  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.