Hirdetés

Új íróval dübörög tovább a Batgirl film

|

Joss Whedon távozása nem nyírta ki a projektet, új író került a Batgirl fedélzetére.

Hirdetés

Két hónap telt el azóta, hogy Joss Whedon bejelentette: kiszáll a Batgirl film munkálatai alól. Ezt követően úgy gondoltuk, hogy a Warner Bros. ejti a projektet, vagy legalábbis jó időre jegeli azt, de most úgy fest, hogy újra lángra kívánják kelteni, immáron egy női íróval az élen.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a stúdió Christina Hodson-t bízta meg a forgatókönyv lekörmölésével, aki nem először nyúl a karakterhez, ugyanis a bizonytalan állapotú Birds of Prey filmet szinten ő írhatta a Warner Bros. számára még 2016-ban. Hogy milyen történetet sző Barbara Gordon karaktere köré az még a jövő zenéje, de képességeit még idén megvillanthatja egy nagyobb produkció mögött a decemberben érkező Transformers spin-off, az Űrdongó filmben.

Mielőtt Whedon beismerte volna, hogy "Hónapokba telt rájönnöm arra, hogy nincs kézzel fogható történetem" úgy tudtuk, hogy a New 52-ból merít inspirációt a karakterhez. Hogy Hodson tartja-e magát az előző író víziójához vagy esetleg egy egészen más szemszögből közelíti-e meg a karaktert még nem tudjuk, de bőven áll a rendelkezésére miből ihletet meríteni, hiszen Barbara Gordon már 1967 óta a Batman képregények szerves része.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.