Hirdetés

Batman 4 - Nolan is benne lenne?

|

Christian Bale után meglehet, hogy a brillírozó rendező, Christopher Nolan sem mondana nemet a negyedik bőregér részre, legalábbis Gary Oldman egy interjúban erre célozgatott.

Hirdetés

Szinte az egész világ értékes információkat szeretne kicsikarni valamelyik The Dark Knight Rises szereplőből, de Christopher Nolan még ellenük is elkövetett egy csínyt: nem kapták meg a film zárójeleneteit, így ők sem tudják, hogy végződik a trilógia zárása. Apropó, zárás... Gary Oldman-t faggatták minap a filmről, és arról, hogy esetleg esélyessé válhat-e egy negyedik Batman rész Christopher Nolan rendezésében? Oldman egyáltalán nem lepődött meg, lazán annyit válaszolt: "Chris mindig vacilál, tehát amikor azt mondja, hogy nem folytatja, nem vehető készpéznek." Hoppá, hoppá! Christian Bale pedig azt nyilatkozta, hogy csakis akkor vállalná a The Dark Knight Rises után Batman karakterét, ha Nolan folytatná. Lehet, hogy ők már tudnak valamit, amit mi nem és lesz Batman 4?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.