Hirdetés

Batman: Bad Blood és Justice League vs. Titans, a DC két új animációja

|

Hirdetés

A Warner Bros. a Batman: The Killing Joke animációs film mellett megerősített két másik hasonszőrű alkotást is, amikkel az animációs felhozatalukat kívánják erősíteni: ez a Batman: Bad Blood és a Justice League vs. Titans. A panelen bejelentett művek közül a Batman: Bad Blood egy eredeti sztorit dolgoz fel, amely bevezeti Batwomant az animációs filmek új generációjába, míg a szintén eredeti történettel bíró Justice League vs. Titans az első lesz a sorban, amelyben a Tini Titánok is feltűnnek.  

A kiadó egyelőre nem osztott meg túl sok információt velünk az említett projektekről, így körülbelüli dátumokat sem tudunk, de amint mondd valami újat róluk, azonnal jelezzük felétek. (A fenti kép csupán illusztráció).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.