Hirdetés

Batman: Bad Blood - Itt a trailer

|

Hirdetés

Már régóta köztudott, hogy ami a Marvelnek a filmes univerzum, az a DC-nek a TV és házimozi szekció (Nolan-trilógia ide vagy oda), abból is elsősorban az animációsfilmek, amelyek nem restek kellően brutálisak sem lenni. A legújabb denevérkaland a Batman fia és a Batman vs. Robin folytatása lesz, melyben a Sötét Lovag felszívódik és Éjszárny vagyis Dick Grayson veszi át a helyét, és szövetkezik Damiennel, de hogy megtalálják apjukat olyan szövetségesekre is szükség lesz, mint Batwoman és Batwing. A film premierje most hétvégén volt esedékes a New York Comic-Conon, de a DVD és Blu-Ray megjelenésig még 2016 januárjáig várni kell. A filmet a veterán Jay Oliva rendezte, aki amellett, hogy storyboard rajzolóként is ismert DC-s berkekben (és igen, a Batman v Supermanben is közreműködik), leginkább az olyan munkáiról híres, mint A Sötét Lovag visszatér első és második része, a Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok vagy a Arkham játéksorozat előzményé, a Batman: Arkham ostroma. Az előzetesből kiindulva pedig legalább olyan hangsúlyos lesz a család szerepe, hogy azt még Vin Diesel is megirigyelné. Mi kíváncsian várjuk. https://www.youtube.com/watch?v=C1DqAUX6N04

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.