Hirdetés

Nem Ben Affleck rendezi az új Batman filmet

|

Ben Affleck visszalépett a The Batman rendezésétől és szeretné azt valaki másra bízni, de a forgatókönyv és a főszerep még mindig az övé, ahogy a Warner Bros. töretlen bizalma is.

Hirdetés

Sokáig úgy volt, hogy Ben Affleck egyszerre lesz a rendezője, írója és főszereplője is a következő önálló Batman mozinak (amely a The Batman címre hallgathat), azonban most kiderült, hogy a kamera mögött mégsem ő áll majd, átengedi a lehetőséget másnak. 

Hirdetés

A döntés cseppet sem meglepő, hiszen hatalmas felelősség és még nagyobb rajongói nyomás nehezedik Affleckre, akitől a Hideg nyomon, a Tolvajok városa és Az Argo-akció után a tökéletesebbnél is tökéletesebb végeredményt várnak el, valamint egy még annál is mesteribb szkriptet és újfent egy badass bőregeret. Valószínűleg nem jött jókor Az éjszaka törvénye gyenge szereplése sem, amik összességében ahhoz vezethettek, hogy a színész/író/rendező kicsit vissza vegyen a lendületből. Affleck a következőt nyilatkozta a Variety-nek

"Egyes karakterek nagyon különleges helyen vannak milliók szívében. Ez a szerep megköveteli a teljes koncentrációt, odaadást és a legjobb alakítást, amit nyújthatok. Egyértelművé vált, hogy nem tudom mind a két feladatot úgy teljesíteni, ahogy kellene. A stúdióval együtt úgy döntöttünk, hogy keresünk valakit, aki segít nekem ebben a masszív projektben. Még mindig benne vagyok, meg fogjuk csinálni, csak most épp rendezőt keresünk. Továbbra is elkötelezem magam ehhez a filmhez, és alig várom, hogy a rajongók megkapják, amit szeretnének látni."

Az ügyben természetesen a Warner Bros. képviselője is megszólalt, íme a közleményük: 

"A Warner Bros. teljes mértékben támogatja Ben Affleck döntését, és folytatódik a közös munka, hogy elkészüljön egy önálló Batman film."

A stúdió és Affleck most gőzerővel egy új rendezőt keresnek a projekt élére és a Variety úgy tudja, hogy a Warner Bros.-nak már van is egy rövid listája a lehetséges jelöltekkel, amin szerepel A majmok bolygója - Háború rendezője, Matt Reeves is. Tökéletes választás lenne!

Forrás: DC Comics Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.