Hirdetés

Már ebben a hónapban elkezdhet forogni az új Batman?

|

Legalábbis a a Deathstroke-ot alakító Joe Manganiello szerint.

Hirdetés

Lassan elég kiszámíthatatlan, ami a Ben Affleck által felügyelt Batman-film körül zajlik. A színész-rendező és a Warner DC Univerzumának felügyelője, a képregényguru, Geoff Johns ködösen fogalmaznak, hogy pontosan mikorra is várható a Sötét Lovag önálló filmje, de a legvalószínűbbnek egy 2018-as premiert tartanak a rajongók. A Deathstorke-ot megformáló Joe Manganiello szerint a forgatás már idén megkezdődhet. 2016-ban. A hátralévő pár hétben.

Hirdetés

Persze ezt kezeljük erősen pletykaként és az is lehet, hogy Mangianello számára kissé összemosódtak a hónapok, és pontatlanul fogalmazott, amikor a Rich Eisen Showban erről nyilatkozott.

Én alakítom a világ legveszedelmesebb bérgyilkosát, akinek mindössze egy szeme van. Úgy fest, hogy a forgatást valamikor az idén kezdjük el.

Szóval eléggé kétértelmű jelen helyzetben ez a megfogalmazás, de ezt egy viszonylag foglalkoztatottabb színésznek talán elnézhetjük. Ugyanakkor nem lenne példa nélküli, ha egyes jelenetek felvételét már idén elkezdenék. Az is lehet, hogy a karácsonyi/ünnepi hangulat jegyében pár jelenetet rögzítenek valamelyik nagyvárosban és ezzel a gerilla módszerrel spórolni tudnának rajta (és belegondolva nem lenne rossz, ha a Batman visszatér után még egy mozi karácsony tájékán játszódna). 

Magáról a sztoriról szinte még semmit sem tudni, de egyes híresztelések szerint a cselekmény az Arkham Elmegyógyintézeten belül játszódhat, amely remek lehetőséget adna arra, hogy legendás Batman-gonoszokat vezessenek fel a későbbiekben. Ha ez igaz, akkor az mindenképpen ambiciózus vállalkozás lenne, ugyanakkor benne van a Warner-DC-re jellemző rohamtempó érzete is, hogy egy filmmel akarnak számos karaktert bemutatni, ami eddig nem sült el valami jól a stúdió részéről.

Talán pont az Affleck-Johns páros fog erre rácáfolni, akik korábbi nyilatkozataik szerint addig nem látnak hozzá a forgatáshoz, amíg nem 100%-osan elégedettek a szkripttel. Ha ez valóban megtörtént és 2018-ban érkezik a Batman-mozi, akkor valóban hamarosan neki kell állniuk a forgatásnak, hiszen egyes híresztelések szerint még a szintén 2018-as Aquaman előtt szeretnének debütálni a Sötét Lovag különálló kalandjával (vagyis 2018 október 5 előtt), ami így alsó hangon is másfél év. Egyelőre még nem erősítették meg, hogy Afflecken kívül kikkel találkozhatunk a moziban, de Jeremy Irons Alfredjára, és J.K. Simmons Gordon felügyelőjére igen nagy valószínűséggel számíthatunk majd.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.