Hirdetés

Batman és Superman együtt hősködik?!

|

Furcsa és első hallásra hiteltelen pletyka látott napvilágot a nap folyamán: állítólag a Warner vezetői szeretnének összehozni egy Batman & Superman mozit a külön filmek főszereplőivel.

Hirdetés

A szóbeszéd szerint a Warner Bros. egyaránt győzködi Christian Bale-t és Heny Cavill-t is, hogy a The Dark Knight Rises-en, valamint a Superman: Man of Steel-en kívül játszák el közösen is karaktereiket egy hatalmas blockbusternek számító Batman & Superman filmben. A már emlegetett ismeretlen eredetű pletyka szerint a frissen tervezett bőregér és acélember projekt még a régóta dédelgetett Flash és Igazság Ligája eredetfilmeknél is előrébbvaló, a Warner nagyon szeretné ha a DC két legismertebb és legjobban tejelő szuperhőse még tovább növelné a kasszájukat, hiszen a Zöld Lámpásra nem számíthattak. Akár igaz a hír, akár nem, ildomos lenne összeereszteni a realitásban felnevelkedő Batman-t és a szupererővel, valamint hasonló ellenfelekkel bíró Superman-t? Sutba kéne dobni Nolan munkáját és Bale-t főszereplőként látva ellehetne vonatkoztatni a két alkotástól? Értelmetlen lenne őket összereszteni, mindkettejüknek komplex világa van és Bruce Wayne megkapta a maga piedesztálra emelését, amit vélhetően Snyder is elkövet majd Clark Kent érdekében. Ez csak a saját véleményem...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.