Hirdetés

Ilyen nagyban még nem láthattad Batman és Thor fegyverét

|

Batman és Thor ikonikus fegyverei, a batarang és a Mjölnir már gigantikus méretben is kapható. Érdemes megnézni a képeket róluk.

Hirdetés

Ki ne ismerné a Marvel és a DC szuperhőseinek legikonikusabb fegyvereit, Mjölnirt és a bataranget? Thor kalapácsát csak ő maga tudja megmozdítani, ebből nem kevés vicc is született a filmekben, a batarang pedig Batman kedvenc fegyvere, az eldobható fémdenevérek sok rosszfiúnak okoztak már fejfájást.

Hirdetés

A NECA Online úgy gondolta nem árt kiadni eme fegyverek nagyobb (úgy értem jóval nagyobb) változatát. Így született meg a gigantikus Mjölnir, melyet lehet tényleg csak Thor maga tudna megemelni, és a hatalmas batarang, ami bűnüldözésre nem valami praktikus, viszont egy nerdbarlang kandallója felett kitűnő dísz lenne.

A nagyméretű Mjölnir és batarang júniustól lesz kapható. Nektek megtetszett valamelyik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.