Hirdetés

Batman ezekkel a gonoszokkal fog találkozni a Suicide Squadban

|

Batmannek nem lesz sok jelenete a Suicide Squadban, ezért nem is fog az összes gonosszal összefutni.

Hirdetés

A következő hír egyrészt erősen spoileres lehet, másrészről közelebb állhat a pletykához, mert a film dolgozói közül senki nem erősítette meg ezeket az állításokat, de a külföldi újságírók névtelen forrásokra hivatkoznak, illetve korábbi fotókat hoznak fel bizonyítékként.

Hirdetés

Oké, felkészültél? Biztos vagy benne, hogy tovább akarsz olvasni arról, hogy Batmannek hány és milyen jelenetei lesznek a Suicide Squadban? Mi előre figyelmeztettünk: 

Szóval ugye Batman (Ben Affleck) benne lesz a Suicide Squadban és össze is fog futni a gonoszokkal, de nem mindenkivel. A korábbi előzetesek már ellőtték, hogy Jokerrel mindenképp szembe kell majd szállnia, hisz egy villanás erejéig látjuk, ahogy Joker (Jared Leto) kocsiján lengedezik. 

Most az újabb értesülések szerint Harley Quinnel (Margot Robbie) igazából több közös jelenete lesz. Batman lesz az, aki megmenti Quinnt a fulladástól, miután Joker beleszáguld a kocsijával a vízbe.

Ezenkívül Batman találkozni fog Deadshoottal (Will Smith), de nem feltétlenül rossz értelemben, sőt valószínűleg inkább egy Flashbackről van szó, ami nagyon érzelmes lesz és felvezeti a két karakter közötti bonyolult kapcsolatot.

Korábbi értesülések szerint a film végén láthattunk volna egy börtön lázadást, aminek az élére Joker áll és utat tör magának kifelé, de Batman beavatkozik. Ezt a jelenetet teljesen kivágták vagy átalakították azután, hogy Geoff Johns és Ben Affleck önálló Batman filmet készít. A kiegészítő felvételek folyamán a Jokerrel való közös jeleneteit is kicsit megvágták, mert nagy valószínűséggel a denevér saját kalandjában lesz rá inkább szükség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.