Hirdetés

Batman feltűnhet az Arrow új évadában?

|

Hirdetés

Ahogy az előző évadokban már megszokhattuk, idén is nagyon sok új szereplővel ismerkedhetünk meg majd az Arrow soron következő 4. évadában, de két karakterrel biztosan nem fogunk találkozni, legalábbis egyelőre. Batman és Superman kizárólag a mozivásznakon fog megjelenni, de a DC-nek amúgy sem nagy erőssége a közösködés. Nem csak, hogy az Arrow-ból ki kellett írni Deathshootot, de a filmes univerzum kap egy másik Flash-t is. Stephen Amell-nek azonban más a véleménye, vagy legalábbis reménykedik, hogy Bruce Wayne ellátogathat Star Citybe (korábban Starling City), annak ellenére, hogy a Gothamben épp lelkesen építik az eredettörténetét. Amell a DC Entertainment vezérigazgatója miatt reménykedik, mert Diane Nelson nagyon lelkes ez ügyben.

Ez ugyanolyan, minthogy a DC filmes univerzumának van egy másik Flash karaktere Ezra Miller személyében. Elméletben még soha nem láttuk Wayne-t, nem látom mi akadálya lehetne, hogy legyen egy saját Batmanünk. Ez az én véleményem, ami talán nem egyezik a DC állaspontjával, akik a főnökeink mellesleg.
Ugyan az Arrow-ban már bemutatkozott a Suicide Squad, de nem voltak hosszú életűek, és a tagok is mások voltak, Harley Quinnt például még nem láthattuk. A Flash producere, Geoff Johns is azt nyilatkozta még tavaly, hogy a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala miatt a két nagy név nagyon távol áll attól, hogy összeálljon Barry Allennel vagy Oliver Queennel.
Nagyon sok DC-s karakterrel fognak majd találkozni a nézők (a Flashben és az Arrow-ban), de Batmannel és Supermannel nem. Jelenleg a Batman v Supermanen dolgozunk, viszont láthatják majd Atomot és Firestormot. A tévés univerzum elválik a filmestől, hogy a filmkészítők olyan történeteket mesélhessenek el, amik jobban illenek a nagyvászonra, miközben mi a DC univerzum egy másik szegletét vizsgáljuk meg egy másik szemszögből. Nem fogjuk egyesíteni a kettőt.
Nagyon határzottnak tűnnek ez ügyben, de azóta már sok víz lefolyt a Dunán, hisz az elkaszált Constantine-ból is vendégeskedni fog Matt Ryan. Az ötödik részben fog feltűnni, még nincs semmi konkrét, de a legvalószínűbb, hogy ő fog segédkezni White Canary életre keltésében a Lazarus verem segítségével. A rész címe Haunted lesz, és egy kis vígaszt nyújthat azoknak, akik hiányolják Johnt a tévéből. Amell arról is nyilatkozott, hogy milyen volt vele dolgozni.
Egész héten Matt Ryannal forgattam. Igazi különc és szórakoztató. Mindig hangosan gyakorlja a szövegét, és mivel épp készül a Broadwayre Keira Knightley-val, annak a szövegét is folyamatosan mondogatja. Nem tudom, hogy most épp velem beszélget vagy csak készülődik. Néha közbeszólok, és ő csak annyit válaszol, hogy: "Nem hozzád beszéltem ember."
Mit gondoltok, jó döntés így szétválasztani a tévét és a mozit? Szívesen látnátok Batmant és Supermant Arrow és Flash oldalán?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.