Hirdetés

Macskanő vajon feltűnik az Affleck-féle Batman filmben?

|

Nagyon úgy néz ki, hogy erre a kérdésre megkaptuk a válaszunkat.

Hirdetés

Miután 2012-ben véget ért Christopher Nolan óriási sikerű Batman trilógiája a Felemelkedéssel, a rajongók nem voltak biztosak benne, hogy mi a következő lépés a franchise számára. Ez év tavaszán már Ben Affleck keltette életre igen meggyőzően a Sötét Lovagot a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában, majd a Suicide Squad - Öngyilkos Osztagban tett feltűnése után jövőre ismét főszerepben láthatjuk Az Igazság Ligájában, mielőtt egy egyelőre ismeretlen időpontban megkapná várva várt önálló kalandját.

Hirdetés

Erik Davis, a Fandago és a Movies.com ügyvezető szerkesztője nemrég elcsípte egy interjúra Sienna Miller-t ("Amerikai mesterlövész", "High-Rise"). A színésznő szerepel Ben Affleck közelgő filmjében, az Az éjszaka törvényeiben (Live By Night), de mint kiderült, Macskanőt is nagyon szívesen életre keltené az Oscar-díjas rendező és forgatókönyvíró Batman mozijában. Mindössze egyetlen probléma van: Maga Miller árulta el, hogy Macskanő bizony nincs benne a film szkriptjében.   

Ezek alapján nincs rá sok esélyünk, hogy a bőrruciba bújt Selina Kyle is tiszteletét tegye az egyelőre bizonytalan időpontban érkező Batmanben. Ki tudja, talán majd a Margot Robbie-féle Harley Quinn spin-offban szorítanak neki helyet. Ha a jövőben valóban feltűnne egy bizonyos ponton a DC Bővített Univerzumában, szerintetek Sienna Miller jó lenne a szerepre? Ha nem, ti kit látnátok szívesen Macskanőként? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.