Hirdetés

Pingvin lehet az önálló Batman-film egyik gonosza

|

Többen is megnehezíthetik a köpenyes igazságosztó dolgát.

Hirdetés

A napokban ismét szárnyra kapott egy régebbi híresztelés, mely szerint a címszereplő karakter egyik klasszikus ellenfele, Pingvin lehet Matt Reeves (Cloverfield, A majmok bolygója: Háború) előkészületek alatt álló Batman-filmjének gonosztevője. Habár ez tényleg egyre valószínűbbnek tűnik, a legfrissebb jelentésekből kiderült, hogy egy másik, egyelőre meg nem nevezett ellenséget is bemutat a produkció.

Hirdetés

Pingvin feltűnését az újra és újra felmerülő pletykák ellenére ne kezeljük tényként, hiszen egyelőre nemhogy a film sztorijáról nem tudunk semmit, de még az sem vált el hivatalosan, hogy marad-e a szerepben a karaktert a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalábn és az Igazság ligájában is megformáló Ben Affleck, vagy egy fiatalabb színésszel indítják útjára a franchise-t (utóbbira ad gyanút a rendező azon kijelentése, hogy a Batman merít valamennyit Frank Miller Year One képregényéből).

Reeves szeptemberben készült el a forgatókönyv első vázlatával, amely múlt hónapban újabb módosításokon esett át - állítólag az volt a legfőbb célkitűzés, hogy még több akció kerüljön a denevérember szóló menetébe. Nemrég felröppent hírek szerint egyébként egyre inkább sínen van a Batman-film, amit az bizonyít, hogy a Warner Bros. novemberre tűzte ki a forgatás kezdetét. Remélhetőleg a közeljövőben valóban kiderül, kinek és milyen gonosztevőkkel kell majd szembenéznie a nagyvásznon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.