Hirdetés

Gondok vannak az új Batman film forgatókönyvével?

|

Az Amerikai psycho írója belsős információkra hivatkozva azt állítja, hogy hatalmas a zűr a következő önálló Batman film forgatókönyvével és a Warner Bros. döntéshozóit ez cseppet sem érdekli, csak az óriási bevétel lebeg a szemük előtt.

Hirdetés

Vajon mi folyik a Warner Bros. háza táján? Több gond is volt a Batman Superman ellen és a Suicide Squad forgatásával is, fontos jelenetek végezték a vágószoba padlóján (amiket később egy bővített kiadásba gyűjtöttek) és egyikkel sem voltak igazán elégedettek sem a nézők, sem a kritikusok. Azóta már Geoff Johns vette át a kreatív gyeplőt, amely a Wonder Womanre és az Igazság Ligájára csak részben, a jövőbeli filmekre viszont határozottan hatást gyakorol, ilyen lehet az éppen rendezőhiányban szenvedő The Flash és a vadonatúj Batman is, amelynek forgatókönyvét Johns a rendezést vállaló Affleckkel közösen írja. De vajon mire számíthatunk az ígéretes projekttől a korábbi hiányosságok után?

Hirdetés

Mindannyian bízunk Affleckben, hiszen profin tolmácsolta nekünk a Denevérembert, azonban az Amerikai psycho írójának szavai - legyenek azok bármennyire is pletykaszagúak - óvatosságra intenek. A szókimondásáról ismert Bret Easton Ellis nemrég együtt vacsorázott néhány fontosabb emberrel és szóba került a Warner nagyszabású projektje is. Ellis a The Ringernek nyilatkozva mesélt a részletekről és eléggé kétségbeejtő dolgokat mondott: 

Együtt vacsoráztam pár vezetővel, akik ismernek néhány olyan vezetőt, akik a közelgő Batman filmen dolgoznak. Elárulták, hogy komoly problémák vannak a forgatókönyvvel. Arról számoltak be, hogy elmentek a stúdióhoz, majd azt mondták: »Nézzétek, a forgatókönyv... itt van 30 olyan dolog benne, amivel baj van, de ki tudjuk javítani.« Erre a stúdió döntéshozói azt mondták, hogy »Nem igazán érdekel. Rengeteg pénzt hoz majd a film világszerte, a közönségünk 70 százaléka nem is angolul fogja látni. Ezek a hibák, amiket a forgatókönyvben találtatok nem igazán számítanak.« Szóval a globális tényezők óriási szerepet játszanak abban, hogy milyen filmek készülnek és hogyan készülnek.

Lehetséges, hogy mégsem volt kamu a múltkoriban napvilágra került levél, amit egy volt Warner Bros. munkatárs írt? Persze azonnal felmerül a kérdés, hogy miért hinnénk el Ellis szavait, főleg, ha az ismerős ismerősétől származnak az infók, de ugyanakkor az is jó kérdés, hogy mi oka lenne hazudni, milyen érdeke fűződne hozzá? Bízunk Affleckben és Geoff Johnsban, így reméljük, hogy a Batman - de még előtte a Wonder Woman és az Igazság Ligája - nagyszerű lesz, másképp komoly bajba kerül a DC Filmes Univerzuma. Szívből kérünk Warner, ne cseszd el! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.