Hirdetés

Batman frusztrált lesz és dühös

|

Hirdetés

Még javában tombol a Star Wars-láz Az ébredő Erő kapcsán, ezért nyilván sokaknak felüdülést jelenthet minden kis hírmorzsa a jövő évi blockbuster tengerből, amelyből az egyik legnagyobbnak a Batman v Superman ígérkezik. Most az egyik címszerepet alakító Ben Affleck ejtett el pár szót a karakteréről, amely elmondása szerint messze nem olyan lesz, mint a Christopher Nolan féle Sötét Lovag-trilógia hőse.

Christopher Nolan egy behatárolt történetben használta Batmant. Az enyém más, de hú marad a Batman-mitológiához és az összes hozzá kapcsolódó motívumhoz.
Emellett a színész-rendező - aki tanácsadóként is közreműködött a filmen és ő hozta magával forgatókönyvíróként Az Argo-akcióból Chris Terriot-ot, - elmondta, hogy mi a lényegi különbség a két megközelítés között.
Nolan Batmane egy olyan világ részese, ahol rajta kívül nem léteznek más szuperhősök. Jelen esetben - hiszen közben dolgozunk az Igazság Ligája mozifilmen is - itt van nekünk Superman, ez az emberfeletti szuper lény. Ez egy teljesen új valóságot generál.
A színész szerint ez a teljesen új valóság nem annyira a karakter belső fájdalmát helyezi a fókuszba, mint a korábbi inkarnációk.
Egy kicsid jobban játszottunk a karakter milliárdos playboy oldalával. Maximális lángon éli az életet. Rengeteg nőnek udvarol, temérdek autót birtokol, sok partit rendez. Ezek lényegében a lelkében tátongó űrt hivatottak betölteni. Hovatovább, a korábbi inkarnációk egyszerűen az igazságot keresték. Ezúttal Batman motivációit ködbe burkolja a frusztráció, a keserűség és a harag.
Az előzetesekből, valamint az ezek alapján gyártott elméletekből leszűrhető, hogy vélhetően Superman Az Acélemberben való zúzdája nem csak önmagában dühíti fel a sötét lovagot, hanem felszínre hoz benne pár korábbi kudarcot (talán magát Robint). Mindenesetre reméljük, hogy ezek mind valóra válnak és Mr. Snyder nem csak egyszerű látványpornót fog rendezni. Hogy ez kiderüljön, arra március végéig még várnunk kell.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.