Hirdetés

Batman jelmeze a tervezők szemszögéből

|

Hirdetés

A Batman Superman ellen ugyan két fő karakter szembenállására (aztán összefogására) helyezi a hangsúlyt, de azért mégis inkább Batman (Ben Afllack) kapja a nagyobb rivaldafényt. Mindenkit láttunk a fullos előzetesben, de Lex Luthorrol (Jesse Eisenberg) is többet tudunk már. Most kivételesen nem az egyik producer nyilatkozott, hanem maga a látványtervező Jerad S. Marantz tette közé a képeket a saját blogján és adott interjút.

Végre megmutathatom ezeket! Itt van pár kép, amit én festettem a Batman Superman ellenhez. Elég szerencsés voltam, mert az összes karakteren dologzhattam, de a legjobb, hogy Batmanre helyezhettem a hangsúlyt és a zseniális jelmeztervező Michael Wilkinsonnal együtt megtervezhettem ezt az új Batman jelmezt.
PHaFPgZ05J3jde_1_l
Augusztusban Wilkinson is nyilatkozott, aki elmondta, hogy Zack Snyder midenképp új külsőt akart a Sötét lovagnak, ami jobban hasonlít a Frank Miller féle Sötét lovag visszatér képregényekben megjelent kinézetére.
PHFjJZXjGNldJL_1_l
Már nincs olyan messze a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala premierje, jövő tavasszal, március 25-én nézhetjük is. Itt egy 7 perces videó, amiben jó sokat beszélnek a különféle jelmezekről, és a karakterek szimpla megjelenéséről: https://www.youtube.com/watch?v=WSAO2Ff09SU
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.