Hirdetés

Nem finomkodik a Batman: Kezdődik! Őszinte előzetese

|

Azért ez a film sem hibátlan.

Hirdetés

Christopher Nolan Batman trilógiája magasan kiemelkedik a szuperhősfilmek közül, de semmi sem tökéletes, és aki hibákat akar keresni, az fog is találni. Minden kezdet nehéz, és mielőtt megszülethetett volna egy olyan mestermű, mint a Sötét Lovag, Christian Bale először a Batman: Kezdődik!-ben bizonyíthatta, hogy ráillik a denevérember szerepe.

Hirdetés

Habár Nolan trilógiájának első darabja is a jobb képregényadaptációk közé sorolandó, egy kis humorral fűszerezett szőrszálhasogatásra mindig vevők vagyunk. Az Őszinte előzetesek csapata, most a Batman: Kezdődik!-et vette célba, a DC Comics Magyarország jóvoltából pedig akár már magyar felirattal is megnézhetitek a szókimondó trailert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.