Hirdetés

Batman: The Killing Joke - Mark Hamill és Kevin Conroy visszatérnek

|

Hirdetés

Mark Hamill legnagyobb és legismertebb szerepe kétség kívül Luke Skywalker, ennek ellenére nem Luke az egyetlen ikonikus karakter akit megformált, ugyanis a 90-es években futó Batman: The Animated Series című animációs sorozatban hihetetlen orgánumával életre keltette Jokert és a sorozat után is jó pár éven keresztül Batman legfőbb ellenségének hangját kölcsönözte. Nemrég szakállt növesztett és újra magára öltötte a jedi köpenyét a Star Wars: Az ébredő erőben, most pedig még egy alkalommal hallhatjuk gyilkos kacaját is. A hónapok óta tartó szóbeszéd most végre beigazolódott, Mark Hamill még egy alkalommal beáll a mikrofon mögé Kevin Conroy társaságában a Warner Bros. animációs filmjének alkalmából. A Batman: The Killing Joke adaptációja Alan Moore és Brian Bolland 1988-ban készült képregényén alapul. Hamill stílusos módon, a Twitteren tette közzé az animációs film első hivatalos képét és mellé tette a képregény egyik kiemelkedőbb idézetét is, ezzel felfedve a hónapok óta tartó titkolózást.  

Persze itt nem állt meg a színész, ugyanis később egy Kevin Conroy-jal készült közös képpel is megörvendeztette rajongóit.   A több évtizede együtt dolgozó színészek - ahogyan Hamill is kiemelte posztjában - remekül kiegészítették egymást munkájuk során. De nem csak ők ketten alkotnak összeszokott párost, hiszen kiderült, hogy Ray Wise és Tara Strong is csatlakozik hozzájuk, előbbi Gordon felügyelő, míg utóbbi Barbara Gordon, azaz Batgirl hangját kölcsönzi majd. Wise még újoncnak számít a környezetben, viszont Strong korábban már dolgozott együtt a két szinkron legendával a Rocksteady népszerű, Batman: Arkham videojátékokban végzett munkájuk során, akkor Harley Quinn karakterét formálta meg hangjával. Mit gondoltok a The Killing Joke adaptációról? Örültök, hogy Mark Hamill még egyszer Joker hangját kölcsönzi?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.