Hirdetés

Batman megharcolhat a Tini Nindzsa Harci Teknőcökkel

|

A tavalyi képregényes crossover után rajzfilm változatban is összeeresztenék a Denevérembert a Tini Nindzsa Harci Teknőcökkel.

Hirdetés

A múlt héten került bemutatásra a legújabb DC-s animációs film, a Batman: Return of the Caped Crusaders, melynek pikantériáját leginkább az adta, hogy szinkronhangként visszatért Adam West (Batman) és Burt Ward (Robin), akik a klasszikus élőszereplős Batman tv-sorozatban húzták magukra a hősgúnyát. A debütáláskor a Warner Bros. egy különleges mozis élménnyel igyekezett promotálni a legújabb animációs Batman-kalandot, ami során a kilátogatók kaptak egy prospektust, melyben felsorolták a WB következő lehetséges projektjeit rajzfilmes fronton.

Hirdetés

A lista egyik legérdekesebb, és elsőre talán legmeghökkentőbb darabja a Batman és a Tini Nindzsa Harci Teknőcök crossover, aminek alapját a nemrégiben kidobott képregényes crossover adná. Tavaly a DC és a Teknőcöket kiadó IDW összefogásának eredményeképpen egy hatrészes minisorozat került ki a piacra, melyben találkozott a Denevérember a quattrocento polihisztorainak nevét kölcsönző teknőcökkel.

A prospektus még arról is számot ad, hogy Adam West és Burt Ward a '77-es Wonder Woman sorozat sztárjával, Lynda Carterrel is összedolgozhat a közeljövőben, amiben az ikonikus (szuper)hősöknek kölcsönöznék a hangjaikat. Emellett pedig egy önálló Swamp Thing film ötlete is az asztalon van, akinek az élőszereplős változatát elvileg a Justice League Darkban láthatjuk majd viszont.

Egyelőre hivatalosan még nem kerültek bejelentésre ezek a projektek a WB részéből, de ha a prospektus kiváltja a kellő hatást - minél több rajongó ujjongását - akkor minden bizonnyal nem fog gátat szabni a stúdió az animációs filmek elkészültének. Ti kíváncsiak lennétek Batman és a Teknőcök összetűzésére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.