Hirdetés

Jövőre érkezik a Batman Ninja című anime

|

2018-ban anime formát ölt majd a Denevérember.

Hirdetés

Már itt leselkedik a sarkon a New York-i Comic-Con (ami most hétvégén, pontosabban október 5 és 8 között kerül megrendezésre), mely ezúttal is azt jelenti, hogy vélhetőleg kapunk bejelentést néhány olyan projektről, amelyekről korábban semmit, vagy csak nagyon keveset tudtunk. Egy ilyen alkotásról hullott most le idő előtt a lepel, melynek bár a hivatalos bejelentése valószínűleg csak a NWCC-on történik meg, de jövőre érkezik a Batman Ninja címet viselő anime a Warner Bros. égisze alatt.

Hirdetés

Persze nem ez lesz az első eset, hogy a Sötét Lovag egy kalandja anime formában készül el, hiszen a 2008-ban bemutatott Batman: Gotham lovagja is az volt, sőt, rengeteg szuperhős megkapta már a saját anime alkotását, köztük olyan nagy nevek is, mint pl.: Vasember és Rozsomák is.

Batman Ninja tehát valamikor 2018-ban fog megérkezni, az első előzetest pedig valószínűleg a Comic-Con folyamán kapjuk majd meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.