Hirdetés

Ezt a Batman sztorit filmesítené meg a Hush animációs film készítője

|

Azt is tudja, kivel játszatná el benne a denevérembert.

Hirdetés

Mindösszesen idő kérdése volt, míg a 2000-es évek egyik legjelentősebb Batman-képregényeként számon tartott Hush megkapja a saját animációs feldolgozását. Erre idén nyáron került sor Justin Copeland jóvoltából, akihez felettébb érdekes kérdést szegeztek az egyik sajtótájékoztatón a Batman: Hush népszerűsítésekor. A kérdés arra irányult, hogy amennyiben valaha lehetősége nyílna egy élőszereplős film elkészítésére a Sötét Lovag főszereplésével, akkor melyik sztorit ültetné át a vászonra, és ki lenne az a színész, akivel eljátszatná a címszereplő karaktert.   

Hirdetés

Habár Matt Reeves minden bizonnyal jelen pillanatban is meglehetősen hosszú távú tervekben gondolkodik Batman számára a filmvásznon, akiről már biztosan tudjuk, hogy Ben Affleck után ezúttal Robert Pattinson fogja eljátszani, Copeland ennek ellenére nem rejtette véka alá a saját elképzelését azzal kapcsolatban, hogy milyen irányba vinne el egy Batman-filmet.

"Kétségkívül a No Man's Landet venném alapul. Ha lenne esélyem megkötések nélkül csinálni egy filmet, a No Man's Land című sztorit mesélném el Cassandra Cain szemszögéből. Megvalósult álom lenne. (...) Kedvelem Robert Pattinsont, rendezőként egy elképesztően tehetséges színészként tekintek rá. Ha lehetőséged van egy olyan szupersztárral dolgozni, mint amilyen ő is, igazán mázlista vagy. Én sem tennék másképp."

A Copeland által megemlített No Man's Land egy 1999-ben íródott, csaknem 100 Batman és Batman-közeli füzetet átfogó történet, aminek egy hatalmas földrengés által romba döntött Gotham a helyszíne. Mivel a kormány kiüríttette a várost, ott csak bűnözők, őrültek és a társadalom legszegényebb rétege maradt hátra, na meg persze Batman, akinek társaival együtt egy kvázi posztapokaliptikus világban kell valahogy visszaállítania a totálisan felbomlott rendet. Láthatóan van némi áthallás a képregény és A sötét lovag - Felemelkedés története között, de ahhoz kétség sem fér, hogy a No Man's Land szerteágazó és sokrétű cselekménye megérne akár egy többrészes feldolgozást is a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.