Hirdetés

Batman reboot helyett Batman of the Future film érkezhet?

|

Lehet, hogy a Batman problémára megtalálták végre a megoldást a Warnernél.

Hirdetés

Mivel Christian Bale elmondása szerint nem tér vissza a denevérruhába (maximum Christopher Nolan kérésére), valamint Joseph Gordon-Levitt-et is egyre halkabban suttogják, lehet, hogy a stúdió fejesei egy áthidaló problémával fogják orvosolni Batman csatlakozását a leendő Igazság Ligája mozihoz, méghozzá a Batman of the Future/Batman Beyond című rajzfilm sorozatot alapul véve. Az 1999 és 2001 között futó széria a jövő Gothamjében játszódott, ahol a megöregedett Bruce Wayne már letette a maszkot és a köpenyt, és a helyét egy fiatal gimnazista, Terry McGinnis vette át, akinek a mentora és egyben a segítője maga Wayne volt. Mit gondoltok? Ez működne, vagy folytassák Joseph Gordon-Levitt-el Nolan szériáját, esetleg kezdjék elölről az egészet a régóta emlegetett Armie Hammer-rel (A magányos lovas) a főszerepben?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.