Hirdetés

Batman Reboot - Trilógia érkezhet Ben Affleck rendezésében

|

Hirdetés

Múlt hónapban jött a hír, hogy Ben Affleck és a DC kreatív igazgatója, Geoff Johns összefogtak, hogy megírják a Batman Reboot vázlatát, melyben a színész a főszerep mellett a rendezést is magára vállalná. Ám a Den of Geek hírportál szerint a Warner Bros.-nak jóval nagyobb tervei vannak a Denevéremberrel, ugyanis rögtön egy trilógia fejlesztésébe vágnák a fejszéjüket. Történt a minap, hogy levetítésre került egy majdnem kész változatot a jövőre érkező Batman v Superman: Az igazság hajnala c. eposzból a film legénységének és a stúdió vezetőinek, mely a hírek szerint álló ovációt és vastapsot váltott ki a jelenlévőkből. A jelentések szerint a Warner-t annyira lenyűgözte Affleck alakítása, hogy azonnal elkezdtek dolgozni egy jóval hosszabb szerződésen a színésszel, mely a köpenyes igazságosztóhoz láncolná őt az elkövetkező 10 évben. Vagyis, minden jel arra mutat, hogy Affleckben találták meg a tökéletes Batmant, és köré tervezik építeni az egész DC Filmes Univerzumot is. Pár hónappal a Batman v Superman (2016. március) után a színész ismét feltűnik Bruce Wayne szerepében, méghozzá az Öngyilkos Osztagban (Suicide Squad). Ezután minden bizonnyal főszerepe lesz az Igazság Ligájában is, melyek 2017-ben és 2019-ben érkeznek. De nem csak ezek a filmek képezik majd az univerzum részét. 2020-ig még olyan filmek vannak beütemezve, mint a Wonder Woman, The Flash, Aquaman, Cyborg, és a Zöld Lámpás reboot-ja. Majd meglátjuk, milyen interakciók alakulnak ki a karakterek között a nagyvásznon, ugyanis pletykálják, hogy Batman feltűnhet az összes filmben egy rövidke jelenet erejéig, de ezeket a híreszteléseket nem erősítette meg senki. Jelenleg nem tudni, hogy Affleck mind a 3 film megírását és rendezését elvállalja-e, és hogy másik filmekben is igénybe veszik-e a segítségét. Mindenesetre bíztató, hogy ennyire jó előjelek érkeznek mind vele, mind a filmmel kapcsolatban, és a stúdió ekkora bizalmat szavaz neki. Egy új Sötét Lovag van felemelkedőben? Jövőre kiderülhet. A még cím nélkül futó Batman Reboot jelenleg fejlesztési fázisban van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.