Hirdetés

Előzetest kapott a Batman: Return of the Caped Crusaders rajzfilm

|

Az 1960-as évek Batman sorozatának sztárjai ismét visszatérnek, hogy ez alkalommal egy rajzfilmben szólaltassák meg egykor eljátszott karaktereiket.

Hirdetés

Ha az elmúlt évek szuperhős adaptációi után valami könnyedebbre vágynál a műfajon belül, netalán rajongója is voltál a '60-as években futó Batman sorozatnak, akkor ezt az egész estés animációs filmet neked találták ki, ami egy az egyben azt a stílust képviseli. A folytatásban olvashatjátok az eddig ismert részleteket, köztük az ikonikus visszatérőket és a megjelenési dátumot is. 

Hirdetés

A főszerepekben visszatér Adam West, mint az egykori és a mai napig ikonikus Batman, valamint hű társa, Burt Ward, aki anno Robin-t keltette életre. Mint ahogy azt az újonnan megjelent kedvcsináló mutatja, a két karakter jelmeze, azok színei mind a klasszikus szériát idézik, így egy zseniálisan nosztalgikus adaptációnak nézünk elébe. Ezt az is megerősíti, hogy habár Macskanő nem teszi tiszteletét ebben az előzetesben, ő maga is jelen lesz a rajzfilmben Julie Newmar hangjával olyan karakterek mellett, mint Joker, Rébusz és Pingvin. Nézzétek meg magatok is az első, ironikus hangvételű kedvcsinálót, amit az Entertainment Weekly exkluzívan hozhatott le:

Nagyszerű hallani az ismerős hangokat a szerepükben, miközben egy nevetséges tervvel, nevetséges egysorosokkal kiegészítve kimentik magukat a bajból. Ez a feldolgozás határozottan a rajzfilmek színes, vidámabb oldala lesz, de hű a karakterek gazdagon kidolgozott eredetéhez. Bízunk benne, hogy sikerül megfelelő egyensúlyt teremteni a "sötét és durva", valamint a "szórakoztató és szellemes" stílusok között, mert akkor egyetlen rossz szavunk sem lehet majd erre a nosztalgikus alkotásra. 

A DC Entertainment és a Warner Bros. Home Entertainment legújabb, várva várt egész estés rajzfilmje, a Batman: Return of the Caped Crusaders október 11-én jelenik meg Digital HD-n, november 1-én pedig Blu-rayen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.