Hirdetés

Batman Superman ellen - A Warner többet akar Batmanből?

|

Hirdetés

Zack Snyder-nek és csapatának további hét hónapja van arra, hogy olyanra formálja a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalát, amelynek láttán a rajongók elalélnak a gyönyörűségtől, ám egy új pletyka szerint a Warner Bros. szeretné felborítani a hősök jelenetei közötti egyensúlyt. Mivel a Heroic Hollywood nem éppen a megbízhatóságáról híres, ezért az alábbi szóbeszédet nagyon erős feltételezésekkel kezeljétek, ugyanakkor egyszerűen muszáj beszámolnunk róla (ha kacsa, úgyis kiderül). A Warner állítólag azt kérte a rendezőtől, hogy Batmannek több jelenete legyen a filmben, Supermannek pedig kevesebb. A háttérben a pletyka szerint az állhat, hogy a kiadót annyira meggyőzte az, amit eddig látott Ben Affleck játékából, hogy ennek hatására többet szeretne belőle - ezért rendelte be az általa készítendő önálló Batman mozit is, amelynek főszereplője és írója is lesz (a forgatókönyvben azért Geoff Johns is besegít). https://www.youtube.com/watch?v=NvJWfsH13kc Ismételten hangoztatjuk, hogy csak egy bizonytalan lábakon álló pletykáról van szó, de akkor sem mehetünk el a kérdés nélkül: ti is szeretnétek több Batmant és kevesebb Supermant?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.