Hirdetés

Batman Superman ellen - Az első értékelés az Acélemberhez hasonlítja a filmet

|

Hirdetés

Anthony Breznican az Entertainment Weekly munkatársa már megnézhette a hónap végén érkező Batman Superman ellen - Az igazság hajnalát. Teljes kritikát ugyan még nem írt a filmről, de egy rövid listán összeszedte az általa legfontosabbnak tartott tudnivalókat.

  1. Ha tetszett az Acélember, akkor a Batman Superman ellent is szeretni fogod.
  2. Ha tetszett az Acélember, a végét kivéve, akkor a Batman Superman ellen talán jóvá teszi azt.
  3. Ha nem tetszett az Acélember és az egész komor/sötét stílusa, akkor rendben, ez a film valószínűleg nem neked való.
  4. Wonder Woman félelmetes.
  5. Van egy pillanat Batman és Superman között, ami még a legcinikusabbak szemét is könnybe boríthatja.
  6. Sok megtárgyalni (és vitatni) valójuk lesz a rajongóknak.
Más tweetjeiben Breznican azt is leírta, hogy "hozta az elvártakat" a film, sőt még "meg is lepte őt". Tetszett neki Batman és Superman csatája és azt is ötletesnek találta, hogy azok a dolgok váltak a történet részévé, amik nem tetszettek az embereknek az Acélemberben. Szóval tessék, az első, hivatásos újságírótól származó értékelés egyértelműen pozitív. Hamarosan pedig mi is elmondjuk majd a véleményünket, illetve ti is megoszthatjátok velünk gondolataitokat, hiszen a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala március 24-én kerül a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.