Hirdetés

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala - Az új Batmobil begurult a Warnerhez

|

Hirdetés

Természeresen új Batmanhez (Ben Affleck) új Batmobil is jár, amit már képeken és az előzetesben is láthattunk. Most viszont mindenki, aki ellátogat a Warner Bros. stúdióba, testközelből is megcsodálhatja a fenevadat. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala új járgánya csak limitált (szeptember 4-től december 31-ig) ideig lesz megtekinthető a stúdió túráján, mert valószínűleg a premierre (2016. március 25.) már más terveik vannak vele. Mostanra már a pontos paramétereit is tudjuk a járgánynak: 3,2 tonna, 6 méter hosszú és 3,6 méter széles. A teljesen páncélozott, de álcázásra is képes autóban fegyver is található, és a hangja alapján nem kis motor rejtőzik benne:

Az új Batmobil egyenesen a Suicide Squad forgatásáról érkezett Los Angelesbe, ahol szintén láthatjuk majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.