Hirdetés

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala - Brutális az utolsó előzetes! (Frissítve)

|

Hirdetés

Megérkezett a Batman Superman ellen utolsó hivatalos előzetese, amelyben Ben Affleck megmutatja, hogy Batmant nem érdemes félvállról venni. Több trailert és tv spotot is kaptunk már, sőt még a film zenéjébe is belekóstolhattunk, de végre kezdjük érezni: nincs már messze a premier. A legújabb és egyben végső előzetes pedig különösen jóra sikeredett, nézzétek bátran! Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=uuHcO9xlRO8&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=Cle_rKBpZ28&feature=youtu.be A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala 2016 március 24-én érkezik a mozikba, Zack Snyder rendezésében. Főbb szerepekben Ben Affleck, Henry Cavill, Jessie Eisenberg, Amy Adams, Gal Gadot, Jeremy Irons és Jason Momoa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.