Hirdetés

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala - Így fogják legyűrni Supermant?

|

Hirdetés

Mikor a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala legelső trailere megjelent, két jelenetben is látható volt, amint Batman (Ben Affleck) egy fegyverhez hasonlító tárgyat tart: az egyik egy elhagyatott épületben, a másik egy felhőkarcoló tetején, ezeket alább láthatjátok. Ezek a mozzanatok felkeltették a rajongók érdeklődését is és megindultak a találgatások, hogy az eszköz mi is lehet valójában. Ha igaznak bizonyul a legújabb pletyka, akkor bizony nem egy klasszikus értelemben vett fegyverről van szó, viszont szerves részét fogja képezni a sztorinak. [gallery size="full" columns="2" ids="53165,53166"] Figyelem! SPOILER! Az imént felvetett kérdés kapcsolódik ahhoz a spekulációhoz, miszerint Batman hogyan tud majd szembeszállni az elképesztő erejű Supermannel (Henry Cavill)? A Heroic Hollywood szerint a Denevérember egy kriptonittal felturbózott lándzsát szorongat a képeken a markában, amivel képes felvenni a harcot az "istennel". A pletyka sajnos nem utal arra, hogy Batman honnan szerzett ilyen erejű eszközt, viszont korábban arról folyt a susmus, hogy Lex Luthor (Jesse Eisenberg) viselni fogja a legendás harci páncélját, amelyet állítólag a kriptoni technológiával készít el az Acélemberben látott metropolisi csata utóhatásaként. Ha ez igaz, akkor Batman képes szerezni ebből az anyagból és fel tudja használni Superman ellen, de mindez nem több találgatásnál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.